Loading...
Over ons2019-06-27T10:44:31+01:00

Wij zijn Quantics

Kleinschalig bureau met toonaangevende ambities

Quantics is een kleinschalig en toonaangevend consultancybureau, gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties op het gebied van kwantitatieve analyse en ontsluiten van informatie, ofwel data science.

Wij zijn binnen het domein van data consultancy gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Wij adviseren en begeleiden organisaties tevens op de inrichting en capability ontwikkeling van de bovengenoemde thema’s. Zo voeren wij bijvoorbeeld assessments uit op de gebieden organisatie en governance, strategie en ambitie, skills en capabilities, cultuur en way of working.

Sterke analytische en communicatieve vaardigheden kenmerken ons. Hierdoor zijn wij in staat om grote datastromen, met talloze variabelen en afhankelijkheden, te doorgronden. Deze kennis weten wij te vertalen naar heldere informatie die bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Onze ervaring binnen diverse sectoren (verzekeraars, pensioenfondsen en pensioenuitvoerders, banken, energiemaatschappijen en telecomorganisaties) stelt ons in staat om sector overstijgende kennis te delen en in te zetten bij onze opdrachtgevers.

Gezien onze ervaring en mentaliteit om meerwaarde te creëren en kwaliteit te leveren zijn wij snel en efficiënt in staat om gestructureerd uitstekend werk te leveren bij onze klanten.

Naast sterke analytische vaardigheden en excellent conceptueel denkniveau worden de consultants van Quantics gekenmerkt door gedrevenheid en betrokkenheid. Wij investeren in een hoogwaardig kennis- en vaardigheidsniveau van onze mensen door begeleiding en persoonlijke aandacht. Binnen Quantics krijgen onze mensen de ruimte om hun ambities waar te maken en betrokken te zijn bij een kleinschalig enthousiast en bevlogen team.

Wij bundelen onze krachten

Quantics maakt samen met BluPoint en Adaptif deel uit van de L&vS Group. De visie van de L&vS Group is gericht op actuele ontwikkelingen, die voor organisaties op dit moment grote impact hebben en toekomstige ontwikkelingen die impact gaan hebben. De drie onderdelen geven daar invulling aan en tussen deze onderdelen speelt synergie een grote rol.

  • BluPoint is van mening dat consultancy en change management direct resultaat voor haar klanten moet opleveren. Dat betekent dat zij niet alleen graag een strategie of advies uitwerken, maar ook daadwerkelijk de regie willen voeren over de implementatie tot en met het resultaat (de business waarde) voor haar klanten: van initiatie tot en met realisatie.
  • Adaptif helpt organisaties op integrale wijze zich aan te passen aan de veeleisende omgeving en helpt hen daarmee hun slagkracht significant te vergroten. De kracht van Adaptif ligt dan ook in deze integrale aanpak en haar ervaring. Ze werken vanuit de overall business doelstellingen van de betreffende organisatie.

Enkele van onze klanten

Enkele van onze klanten