Dorien de Boer2019-04-19T14:53:22+01:00

Dorien de Boer

Na het afronden van mijn HR studie ben ik vrij snel de consultancy ingerold, hierbij heb ik diverse rollen gehad op ​het vlak van ​HR en Commercie. Tijdens mijn loopbaan kwam ik steeds meer in aanraking met het data science vak en ben ik hier​door​ gefascineerd geraakt. Ik zag veel organisaties met uiteenlopende vraagstukken op dit gebied, zeker gezien de enorme toename van data waar zij toegang tot hebben. Toen de mogelijkheid zich voordeed was de keuze was dan ook snel gemaakt om ​Quantics in het leven te brengen​.​ ​S​amen met ​onze ​consultants begeleiden ​​en ondersteunen ​wij klanten ​met ​data-gerelateerde ​vraagstukken. Met trots kan ik dan ook zeggen dat wij een hecht, kleinschalig en informeel team zijn d​at​ ​van ​grote waarde ​is voor onze klanten.

Ik woon in Utrecht en in mijn vrije tijd ga ik graag lekker eten en drinken​,​ waar deze stad meer dan voldoende mogelijkheden in biedt. Verder houd ik van reizen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Dorien de Boer