Over ons2019-04-16T08:22:04+01:00

Wij zijn Quantics

Kleinschalig bureau met toonaangevende ambities

Quantics is een kleinschalig en toonaangevend consultancybureau, gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties op het gebied van kwantitatieve analyse en ontsluiten van informatie, ofwel data science.

Wij zijn binnen het domein van data consultancy gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Wij adviseren en begeleiden organisaties tevens op de inrichting en capability ontwikkeling van de bovengenoemde thema’s. Zo voeren wij bijvoorbeeld assessments uit op de gebieden organisatie en governance, strategie en ambitie, skills en capabilities, cultuur en way of working.

Sterke analytische en communicatieve vaardigheden kenmerken ons. Hierdoor zijn wij in staat om grote datastromen, met talloze variabelen en afhankelijkheden, te doorgronden. Deze kennis weten wij te vertalen naar heldere informatie die bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Onze ervaring binnen diverse sectoren (verzekeraars, pensioenfondsen en pensioenuitvoerders, banken, energiemaatschappijen en telecomorganisaties) stelt ons in staat om sector overstijgende kennis te delen en in te zetten bij onze opdrachtgevers.

Gezien onze ervaring en mentaliteit om meerwaarde te creëren en kwaliteit te leveren zijn wij snel en efficiënt in staat om gestructureerd uitstekend werk te leveren bij onze klanten.

Naast sterke analytische vaardigheden en excellent conceptueel denkniveau worden de consultants van Quantics gekenmerkt door gedrevenheid en betrokkenheid. Wij investeren in een hoogwaardig kennis- en vaardigheidsniveau van onze mensen door begeleiding en persoonlijke aandacht. Binnen Quantics krijgen onze mensen de ruimte om hun ambities waar te maken en betrokken te zijn bij een kleinschalig enthousiast en bevlogen team.

Enkele van onze klanten