• Quantics

  Van data naar inzicht

  Het analyseren van data is de sleutel tot het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

 • Quantics

  Ambities realiseren

  Klant ambities realiseren vergt een nauwe samenwerking, kunde en kritische blik.

 • Quantics

  Inventieve oplossingen

  Wij zijn in staat om het gevraagde inzicht te geven. Met kennis van het vak gebruiken wij een resultaatgerichte benadering om tot oplossingen te komen.

 • Quantics

  Wij begrijpen uw data

  Wij beschikken over een zeer sterk conceptueel denkniveau en weten complexe informatie in begrijpelijke taal te presenteren door sterke communicatieve vaardigheden.

Waarom werken bij Quantics?

Quantics is een kleinschalig toonaangevend consultancybureau op het gebied van de kwantitatieve analyse. Sinds de oprichting zijn wij succesvol op weg naar het behalen van ons doel, namelijk in de top van de data consultancybureaus te komen. Door middel van onze onafhankelijkheid, sector overstijgende kennis en excellente professionals zijn wij van onschatbare waarde voor onze klanten.

Wat wij doen?

Wij helpen klanten uit verschillende sectoren op projectbasis met het oplossen van complexe data gerelateerde vraagstukken. Onze ervaring bij klanten is breed, van de financiële sector en energiemaatschappijen tot telecomorganisaties en de auto-industrie. Onze excellente, econometrisch geschoolde consultants zijn in staat deze sector overstijgende ervaring om te zetten naar kennis die van een toegevoegde waarde zijn voor al onze klanten.

De projecten waar wij betrokken bij zijn variëren van sector tot afdeling tot discipline. Onze consultants zijn actief bij afdelingen als actuariaat, marketing, risk, productontwikkeling en reporting. Binnen deze afdelingen leveren wij diensten ten behoeve van een op data gebaseerde optimale bedrijfsvoering. Daarnaast leveren wij diensten op het gebied van nieuwe wet- en regelgeving, voorspellingen en het optimaliseren van de datakwaliteit. Ons doel is hierbij om altijd heldere resultaten te leveren die bruikbaar inzicht voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Wat kenmerkt ons?

Wij worden gekenmerkt door onze enthousiaste, gedreven en multidisciplinaire consultants. Door onze mentaliteit om meerwaarde te leveren zijn wij snel en efficiënt in staat om onze opdrachtgevers te helpen in het realiseren van hun ambities. Daarnaast beschikken onze econometristen niet alleen over sterk analytische vaardigheden, maar kunnen deze ook om zetten naar een helder advies die direct inzetbaar is voor de business. Ook krijgen wij veel energie van onze teamuitjes en het samen nadenken over de verdere groei en ontwikkeling van Quantics.Wil jij meer weten over een carrière bij Quantics, wie wij zijn of wat wij voor mogelijkheden bieden?
Neem dan contact op met Dorien de Boer (+31628617212, dorien.de.boer@quantics.nl).